Za slovensko identiteto, kulturo in tradicijo

Prisiljen poslušati poplavo neumnosti je nekoč Winston Churchill utrujeno dejal: »Ste opazili, da so najbolj na široko odprte prazne omare?«.

Na nacionalnem radiu izrečeno namigovanje profesorja FDV dr. Peter Stankovića (mentorja diplomskega dela O pomenih bureka v Sloveniji…), o potencialni fašistoidnosti slovenske narodno zabavne glasbe je veliko hujša neumnost od navadne pobalinske provokacije.  Najprej je poudaril, da narodno zabavno glasbo podpira »politika z bolj avtokratskimi težnjami«; nato pa z dvoumnim navideznim zanikanjem to še nadgradil: »nočem reči, da je ta glasba sama po sebi avtokratska, fašistoidna, … a je s svojim preprostim, enoznačnim, uniformnim svetom zelo pripravna za take prisvojitve!«.  Skratka,  kdor rad posluša narodno zabavno glasbo je avtokrat in fašist. Slovenska narodno zabavna glasba, ki je z Avseniki, Slaki in številnimi drugimi dosegala svetovne uspehe, se je razvila na temeljih ljudske glasbe in je postala neločljiv sestavni del slovenske identitete, kulture in tradicije. Te pa s fašizmom in avtokracijo nimajo prav nobene zveze. Še več. Slovenski narod je bil dolgo žrtev fašizma in avtokracije. Trditev profesorja je torej nesramno podtikanje, ki zgolj odraža bedo manipulacij »modernih« levičarjev.  

»Biti slovenski nacionalist je edina poštena pozicija slovenskega človeka!«  (Boris Pahor, 108 let, pisatelj)

»Res sem slovenski nacionalist, le da je to, biti slovenski nacionalist, edina poštena pozicija slovenskega človeka, pripadnika majhnega naroda, ki naj samega sebe spoštuje, brani svojo kulturo, ne da bi pri tem zaničeval druge!«, je pred časom  poudaril Boris Pahor, veliki slovenski domoljub in pisatelj, dobitnik Prešernove nagrade in nosilec Legije časti. Ter dodal: »To ni noben nacionalizem, imeti svoj jezik, svojo identiteto, svojo kulturo!«.  Vse te besede doslednega borca za slovenstvo, za slovensko identiteto, kulturo in tradicijo, zasijejo v pravi luči šele, če upoštevamo, da je sam sebe postavljal na levo, seveda upoštevajoč stara izhodišča. Prav to najbolje razgali velikansko in povsem nepremostljivo razliko med levico nekoč in danes. Za današnje levičarje je vse, kar je narodno, slovensko, tradicionalno…, vse kar je sestavni del slovenskega izročila in identitete – fašistično oziroma fašizem. 

Cilj današnjih levičarjev je velika zamenjava

Murphyev zakon levičarjev jasno pove: »Za najbolj visoko donečimi besedami se skrivajo najbolj pritlehni interesi!«. Seveda jim ne gre za delavce in jim nikoli ni šlo. Cilj današnjih levičarjev je velika zamenjava, torej preplaviti Evropo z migranti iz področja radikalnega islama in s tem dokončno uničiti evropske krščanske korenine, evropske narode in njihove identitete, kulture, tradicije. Ter z novimi volivci nadomestiti stare, ki levičarjem povsod po svetu obračajo hrbet, saj so jih že spregledali. To uresničujejo z uničevanjem držav, stebrov državnosti, kot je vojska; uničevanjem vrednot, poniževanjem materinstva  (ki je najlepše in najpomembnejše poslanstvo tega sveta!) ter vsiljevanjem norosti LGBT+ ideološke propagande kulturnega marksizma že otrokom.  Da bi to prikrili, so razvili celo vrsto Orvellovsko lažnivih izrazov, s katerimi psujejo vse, kar jim ni všeč. Med temi ima fašizem posebno mesto.

Izraz fašizem je kot psovko začel uporabljati veliki vzornik vseh levičarjev Stalin, potem ko mu je po dveh letih za Evropo uničujoče kolaboracije internacionalnih socialistov in nacionalnih socialistov  ter njihovega korporativnega derivata fašistov Hitler skočil v hrbet in ga napadel. Izraz fašisti je torej uporabil namesto nacionalni socialisti, ker bi ob slednjem bilo preveč očitno, da so vsi socialisti iz istega (Marxovega) legla zla. Danes ga levičarji uporabljajo za diskreditacijo vsega, kar stoji na poti njihovi neomejeni oblasti.  Spoštuješ krščanske korenine in vrednote – si fašist. Želiš ohraniti Evropo narodov, njihovih tradicij, kultur, identitet – si fašist. Govoriš resnico – si (levičarjem!) najbolj nevaren fašist! Imaš vlado, ki ni  levičarska – si fašist. Podpiraš, rad poslušaš narodno zabavno glasbo – si avtokratski fašist.

Napovedi levičarjev o »preganjanju fašizma« je treba vzeti resno!

Ko te levičarji označijo za fašista, nimaš več nobene pravice do zagovora ali sploh javnega izražanja mnenja, niti do varnosti: proti fašistom so dovoljena vsa sredstva! To je miselni in vedenjski vzorec, ki ga levičarji uveljavljajo povsod, kjer se zavihtijo na oblast. Ob hkratnem masovnem uvažanju migrantov. Nemčija pod levo vlado je zadnje opozorilo Evropi. Zato je napovedi levičarjev SD, Goloba, Levice, SAB, LMŠ… o »preganjanju fašizma« nujno vzeti skrajno resno! Opozicija dobro ve, da nima  nobene realne pozitivne alternative obstoječi vladi, zato vse temelji na nasprotovanju vladi – na sovraštvu do SDS in vseh, ki s koalicijo sodelujejo, v levičarskem žargonu: »fašistov«. Za kaj vse obsega psovka »fašizem«, so besede prof. Stankovića jasno opozorilo. Preganjalo in zaničevalo se bo vse in vsakogar, ki govori resnico, vsakogar, ki spoštuje prave vrednote, vse, kar je prava kultura, tradicija in identiteta slovenskega naroda. Preganjalo se bo očitno celo narodno zabavno glasbo, kar ne bo presenečenje za vse, ki vedo, da je patološki morilec Che Guevara pobijal mlade samo zato, ker so poslušali »kapitalistično« glasbo(!), prav pod njegovo podobo pa so levičarji proslavljali v Stožicah; brez ene same slovenske zastave, to pa pove vse!

24. aprila se bo torej v resnici izbiralo med nadaljnjo graditvijo Slovenije, blaginje ljudi in krepitve varnosti na desni strani, torej na strani vladajoče koalicije s SDS na čelu.  Ter med višanjem davkov, vse večjo poplavo migrantov, uničevanjem stebrov državnosti in vrednot; rušenjem ustavnosti in pouličnim nasilništvom samozvanih »preganjalcev fašizma« na levi strani, kjer se vsi od SD do Goloba, Levice, SAB in LMŠ zaklinjajo samo v nesodelovanje in sovraštvo do SDS in vladne koalicije – da bodo vsi »preganjali fašizem«. V tem med njimi ni prav nobenih razlik in so kot star slovenski pregovor: »Gliha vkup štiha!«.

PRAVILO OB OBJAVLJANJU:

Članek, ki je osebna last, je dovoljen povzemati le ob CELOTNI OBJAVI članka!

Scroll to Top