Višegrad je prava Evropa!

Predsednik ZDA in zmagovalec v hladni vojni, g. Ronald Reagan, je nekoč dejal: »Prvi socialist je bil Krištof Kolumb. Odplul je, pa sploh ni vedel, kam gre. Prispel je, vendar je bil čisto drugje, kot je mislil, da je. In na koncu so drugi plačali vse njegove stroške.«

Zahodna Evropa je – zastrupljena s kulturnim marksizmom – padla na glavo

Trideset let po padcu Berlinskega zidu je Evropa postavljena na glavo. Ves zahodni del Evrope  je skupaj z institucijami Evropske Unije v Bruslju in Strassbourgu povsem zastrupljen s kulturnim marksizmom. Otroke se v šolah posiljuje s teorijo spola (da spol ni naravna biološka danost, ampak »konstrukt« in da je vsak lahko katerega koli spola…teh pa je že 72) in vsemi drugimi domislicami bolnih umov ideoloških propagandistov kulturnega marksizma LGBT+. Seveda se zamolči, da se je tisti + na koncu LGBT+  tam pojavil potem, ko je bil zaradi prej dodanega  P, torej pedofilije, v javnosti prevelik odpor; pomeni pa + isto! Dolgoletni vodja zelenih v EU parlamentu je bil javno izpričan pedofil. Nekatere levičarske stranke svojega lobiranja za legalizacijo pedofilije niti ne skrivajo več… Ladja norcev.

Od medijev in javnega (beri levega, s kulturnim marksizmom nabitega) šolstva dezinformirani mladi, ki sami nikoli niso doživeli realnega socializma, poučujejo danes po Evropi in Sloveniji, da je socializem rešitev vseh problemov in najbolj pravičen družbeni red. Če takim opranoglavcem samo omeniš, da je zahteval socializem 100 milijonov človeških žrtev in povsod povzročil samo uničenje in trpljenje, eksplodirajo, da »tisto ni bil pravi socializem«. A bejžte no…!  Očitno v Sloveniji in EU mnogi očetje niso opravili svoje naloge – da bi svojemu otroku vsak dan povedali tri najpomembnejše stvari: »Otrok moj, rad te imam!«, »Otrok moj, vedno ti bom stal ob strani!«, »Otrok moj, socializem je vedno in povsod prinesel samo uničenje, trpljenje in smrt!«!

Levičarska peta kolona pelje veliko zamenjavo naprej

Evropo se – medtem, ko se do onemoglosti ukvarja z neumnostmi kulturnega marksizma in lahkomiselno uničuje svoje primerjalne podjetniške prednosti v globaliziranem svetu – vse bolj preplavlja z masovnimi migracijami s področja radikalnega islama. Levičarska peta kolona pelje veliko zamenjavo naprej. Si sploh predstavljate, kaj bo, če prevzame po volitvah v Sloveniji oblast leva vlada pod meglo medijskih golobjih ornitologov?

Da je nastala veličastna zahodna civilizacija v Evropi samo zato, ker smo se radikalnemu islamu uprli z orožjem in smo potolkli Slovenci islamiste v Bitki pri Sisku; Poljaki na čelu združene krščanske armade pa izvojevali dokončno zmago pri Dunaju l. 1683, opozarjamo samo še zelo redki. Za s toksičnim »multikulti« kulturnim marksizmom prežeto Evropo je resnice itak le še moteča in jo je nujno odstraniti. Na Konferenci o prihodnosti Evrope v Strassbourgu večina že razpravlja, da je potrebna »politično korektnost«, beri levičarsko cenzuro, uveljaviti takoj in to kar z vsemi sredstvi…!

Višegrad ostaja oaza varnosti in normalnosti

Te dni sem imel kot edini iz vse preostale Evrope čast, da sem bil povabljen na srečanje Višegrajske četverice!  Na Srečanju predsednikov odborov za notranjo politiko in obrambo Višegrajske četverice in Slovenije (uradni naziv),  smo obravnavali osnutek Pakta o migracijah EU in skupno obrambo, utemeljeno na solidarnosti, ter krepitev pravih vrednot. Danes so Poljska, Madžarska, Češka in Slovaška prava oaza varnosti in normalnosti. 

Ko gre za zaščito svojih državljanov, je lahko Višegrad zgled Evropi. Po najboljših močeh so spoštovali Dublinski sporazum in druge predpise, ki so jih na zahodu kar poteptali, ko so odprli meje za  ilegalne migrante. Povsem noro in nesprejemljivo je, da danes tisti od Berlina do Bruslja, ki so za poplavo ilegalnih migrantov in varnostne ter vse druge posledice masovnih migracij sami najbolj krivi, obtožujejo Višegrajce z Madžarsko in Poljsko na čelu, da »kršijo pravni red« Evropske Unije. Za svoje obračunavanje s Poljsko in Madžarsko zlorabljajo institucije Evropske Unije. V bistvu levičarji s tem delajo isto, kot že sto let: obtožujejo druge za tisto, kar v resnici delajo sami. V Berlinu in Bruslju so z omogočanjem vstopa masovnim ilegalnim migracijam očitno sami direktno kršili pravo Evropske Unije, na čelu z Dublinskim sporazumom! Namesto obtoževanja drugih, bi v Berlinu ter drugih zahodno Evropskih prestolnicah morali najprej pomesti pred svojim pragom!  Še huje je z vsiljevanjem propagande kulturnega marksizma LGBT+ v šole in vrtce. Otroke posebej ščitijo mednarodni akti, kot je Konvencija o otrokovih pravicah OZN, pa tudi temeljna Listina o človekovih pravicah in še mnogi drugi.  Zato je še posebej nesprejemljivo vsako vsiljevanje LGBT+ propagande v šole. Skladno z mednarodnimi akti bi moralo biti prav nasprotno: otroci bi morali biti v vrtcih in šolah povsem zaščiteni pred za duševno zdravje otrok uničujočo LGBT+ propagando. Povsod in vedno! Zdravje in korist za otroka na prvem mestu!

Višegrad je prava Evropa!

Vsako vsiljevanje iz Bruslja samo še krepi sile, ki trgajo Evropo narazen. Zato je treba jasno zapisati: pravi rušilci Evrope so tisti, ki zlorabljajo institucije Evropske Unije za obračunavanje s posameznimi državami in vladami (tudi našo!); tisti ki vsiljujejo masovne migracije in LGBT+ propagando v šole. Si predstavljate, kako se počutijo Poljaki, ki so obranili Evropo pred islamom, pred nacisti in pred Rdečo Armado (po 1. sv. vojni je Rdeča Armada napadla Evropo, a so jih Poljaki zaustavili), solidarno sprejeli milijon pravih beguncev iz Ukrajine; sedaj pa jim iz Bruslja vsiljujejo islamistične migrante? Ali kako se počutijo Madžari, ki so občutili vso zločinskost socializma, sedaj pa jim Bruselj v šole vsiljuje kulturni marksizem; v Evropskem parlamentu pa morajo poslušati, da »v Evropi ni prostora za homofobe..!«!? Zaščita otrok s homofobijo nima nobene zveze! Evropejci se premalo zavedajo, kako za civilizacijo, varnost, naše otroke in prihodnost Evrope uničujočo politiko vodijo levičarji (in vsi, ki jim nasedajo..).

Mislite, da bi bil tak cirkus te dni zaradi nakupa Sava hotelov, če ne bi šlo za Višegrajce? Levičarje spravlja v paniko, da Slovenija vse tesneje sodeluje z Višegrajci, saj s tem postaja tudi Slovenija vse bolj prava, normalna, varna Evropa. Ampak zgodba, ki jo levičarji prodajajo preko osrednjih medijev,  je sploh bedna. Sklad York, ki je v povsem tuji(!) lasti (funkcioniral je pa kot očitno odlagališče levičarskega kapitala v času vlad SD in A. Bratušek…), je v času levičarskih vlad že pred leti pokupil hotele, ki jih zdaj od tujcev (sklada York!) kupujejo Madžari. Če je kaj narobe, so to skuhali levičarji sami!!

Evropa ima samo eno prihodnost, in to je Evropa narodov, medsebojnega spoštovanja in zavedanja, da so evropski narodi, njihovi otroci, njihove  kulture in tradicije pravo bogastvo Evrope. Višegrad mora postati zgled. Višegrad je prava Evropa!

PRAVILO OB OBJAVLJANJU:

Članek, ki je osebna last, je dovoljen povzemati le ob CELOTNI OBJAVI članka!

Scroll to Top