Za sedanje levičarje bi bil Orwell vajenec

Pisatelj George Orwell je na umetniški način opisal bistvo lažnivih poimenovanj socializma: laž so poimenovali »resnica«, vojno seveda »mir«;  zlaganost »socialističnega boja za enakopravnost« pa je genialno opisal v noveli Živalska farma: »Vse živali so enakopravne, samo nekatere (socialistični pujsi) so bolj enakopravne od drugih..!«.  Na tej zlaganosti levičarskih pojmov temelji genialna napoved: »Fašisti prihodnosti bodo sebe imenovali antifašisti!«. Njeno resničnost najbolje potrjuje to, da so levičarji pripravljeni vložiti neskončno časa in energije v zatrjevanje, da »ni dokazov, da bi Churchill osebno to izrekel«. Kot da bi to, kdo je pravi avtor, kaj spremenilo genialnost in resničnost te stare napovedi. Ki se potrjuje vedno znova in znova. Tudi v Sloveniji.

Levi pes lovi svoj fašistični rep

Se spomnite, kako so levičarji v Državnem zboru od navdušenja ploskali in tolkli po mizah ter vpili, da »stojijo za vsako besedo«, ko sem jim prebral prvomajski nagovor Adolfa Hitlerja – seveda, brez, da bi jim povedal, kdo je avtor nagovora – ker so bili 100% prepričani, da je njihov!  Nesojena leva »spitzen kandidatka« Violeta, pa pred kamero vsa vzhičena hitela podpisovat Fašistični manifest…  Kar poglejte posnetke na internetu in se nasmejte do solz!

Vse to je možno samo zato, ker imajo internacionalni socializem (socializem), nacionalni socializem (nacizem) in njegov korporativni derivat fašizem skupni temelj v idejah Karla Marxa. To je prvo in osnovno, kar bi o totalitarnih sistemih moral vedeti vsak otrok, pa se tega v celotnem šolanju ne naučijo..! Obkladanje s fašisti si je izmislil Stalin po tem, ko je Hitler izdal njun skupni pakt ter ga napadel;  zato, ker bi bilo obkladanje nasprotnika z nacionalnimi socialisti  preveč  razumljivo in bi lahko komu odprlo oči. Da so se »isti« udarili med sabo. Pred tem so v glasilu Socialistične internacionale pakt sil osi (povezavo socialistov, nacistov in fašistov) slavili kot »dokaz odličnega sodelovanja socializmov na poti do svetovne zmage«! Zato je v resnici vse sklicevanje socialistov na antifašizem eno samo neskončno propagandno sprenevedanje in opravičevanje lastnih zločinov za nazaj, ter vseh možnih privilegijev in nasilja za naprej. Kot vedno, gre levičarjem samo za oblast in denar. Hočejo vaš težko zasluženi denar – zase!

Nesprejemljivo opravičevanje nasilja

Sodobni levičarji uporabljajo »borbo proti fašizmu« in »fašizem« kot psovko tako na široko, da je za njih danes biti normalen – fašistično. Spoštuješ Slovenijo in slovensko kulturo ter tradicijo, zavračaš ideološko LGBT+ indoktrinacijo otrok v šolah, živiš od svojega dela…torej si fašist.

Ko pa se levičar razglasi za antifašista, se mu zdi popolnoma samoumevno, da ima na tej osnovi »neodtujljivo pravico« do državnega stanovanja, denarja in privilegijev do smrti in še potem… Pa tudi do policijskega, zakonskega in sodnega varstva vseh teh privilegijev, kadar pa to ni dovolj, pa mu daje samooklicani antifašizem neomejeno pravico, da z nasiljem kar sam vzame, kar hoče! Zbrani pod zastavami z rdečo zvezdo in oznakami Antifa so po Ljubljani razbijali kriminalci, delomrzneži in nasilneži vseh vrst, celo z okrepitvami iz tujine. Poulično nasilje je metoda levega fašizma – edinega, ki v modernem svetu dejansko obstaja.

Zato je nujno napovedi levičarjev KULa in Goloba o preganjanju »fašizma« vzeti še kako resno! Da te pojme Orwellovsko uporablja tudi Milan Kučan v Dražgošah, samo potrjuje, da gre zares. Levičarji so očitno v paniki in v kot stisnjena zver je najbolj napadalna. Napovedi o čistkah, likvidacijah, nasilju…se z leve strani kar vrstijo. Bandelli je samo pošteno na glas povedal, kaj levičarji res pripravljajo.

Vladna koalicija za varno Slovenijo, blaginjo in razvoj

Opozicija nima nobenega resnega skupnega programa in jo očitno druži samo bolno sovraštvo do SDS, vlade, koalicije, do vsega razvojno uspešnega, domoljubnega… v njihovi Orwellovski maniri »preganjanja fašizma«.  Lahko stavite, da so se v Dražgošah zbrani lastniki najdražjega voznega parka strinjali samo o tem, da bodo storili vse, da bodo branili socializem – in sicer tako, da bodo preprečili, da bi vladna koalicija lahko z znižanjem davkov zaposlenim povečala plače, ker bi potem delavci ugotovili, da socialistov sploh ne rabijo!!

Vladna koalicija pod vodstvom SDS je z dejanji dokazala, da lahko izjemno dobro vodi Slovenijo tudi v najtežjih razmerah, in je danes očitno branik varnosti, blaginje in razvoja. Je torej v tem usodnem trenutku za slovenski narod edini branik normalnosti. Boljše realne alternative danes ni! Zato na prihodnjih volitvah zasluži vso podporo! Kot je rekel Dr. Jože Pučnik: »Zdaj gre za Slovenijo«!

PRAVILO OB OBJAVLJANJU:

Članek, ki je osebna last, je dovoljen povzemati le ob CELOTNI OBJAVI članka!

Scroll to Top