Slovenija na pravi poti

Nobelov nagrajenec za književnost Aleksander Solženicin je povedal resnico: »Največja laž in prevara v zgodovini človeštva je trditev, da je socializem izum revnih delavskih množic za obvladovanje finančnih špekulantov in bankirjev. V resnici je socializem izum finančnih špekulantov in bankirjev za obvladovanje revnih in nevednih delavskih množic!«!

Nižji davki za višje plače

Vse ekonomsko uspešne države sveta poznajo pravilo, da se z nižanjem davkov brez dodatnega obremenjevanja podjetnikov – delodajalcev – dviguje plača zaposlenih. Tako brez poslabševanja konkurenčnosti podjetnikov na svetovnem trgu država omogoči vsem zaposlenim večjo blaginjo. Višja plača za boljše življenje delavcev in njihovih družin. Z vladnim predlogom novele zakona o dohodnini je končno tudi Slovenija na dolgoročno razvojno edini pravi poti.

Novela zakona o dohodnini prinaša dvig splošne davčne olajšave za vse zaposlene. Ta bi se postopno dvignila s sedanjih 3500 evrov na 7500 evrov. Država bi zato z davki dobila nekaj manj, zaposlenim pa bi ostalo več. Višja plača v njihovi denarnici in s tem boljše življenje njihovih družin je tisto najpomembnejše, kar delavce zanima!

Levičarji proti višjim plačam delavcev…

Nič ne potrjuje bolje misli Nobelovega nagrajenca Solženicina, kot pobesnelo nasprotovanje levičarjev v Državnem zboru ob sprejemanju novele zakona o dohodnini, ki bi prinesla zaposlenim (- delavcem! -) višjo neto plačo. To je res socializem v praksi: levičarji delavcem preprečujejo izplačilo višjih plač! Ja, prav ste prebrali. Če bi goreli neumnost in zavist levičarjev, bi Slovenija lahko grela ves svet…

V Državnem zboru smo morali prekiniti sprejemanje novele zakona o dohodnini, s katero bi že v letošnjem letu občutno povečali plače zaposlenim, ker so levičarji vložili pobudo za razpis posvetovalnega referenduma o tem zakonu. Socialistična »logika«: ker bi tisti z nižjimi plačami ob nižanju davkov pridobili manj kot tisti z višjimi plačami, je »bolje«, da čisto vsi delavci ostanejo brez višjih neto plač. 

Seveda, ker pri levičarjih, ki so jih polna usta zavzemanja za »pravice zaposlenih« oz. delavcev, v resnici nikoli sploh ni šlo res za to, ampak samo za oblast. Ker da oni bolje vedo, kaj zaposleni želijo – od njih samih. Delajo se iz zaposlenih norca, češ, koliko »domov za ostarele bi lahko zgradili« iz denarja, ki bo po novem zakonu dodatno napolnil žepe zaposlenih… pa v minulih letih levih vlad niso zgradili niti enega, za na ideologiji kulturnega marksizma utemeljene »nevladnike«, ki uničujejo Slovenijo, so pa zapravili stotine milijonov evrov. In samo to hočejo še naprej: vaš zasluženi denar – zase!

Levi cesar je gol že dolgo, gre zgolj za to, ali bodo ljudje  spregledali da je dogajanje povsem skladno z načeli M. Pijade, ki je desetletja nazaj jasno povedal, da:  levičarji nočejo bogatih delavcev in kmetov, sploh nobenih premožnih ljudi, ki bi živeli od svojega dela,  ampak edino obubožane reveže, ki bodo povsem socialno odvisni od države – ker bodo samo ti trajna volilna baza levičarjev…  Potem je logično, da višjih plač zaposlenih ne bodo dopustili.

Slovenija na pravi poti

V koaliciji bomo v naslednjih dneh (po preteku roka) vložili zahtevo za izredno sejo, da bi presekali blokado leve politične strani in omogočili čim prej višje plače zaposlenim. Če bo referendum razpisan, bi bilo razumno,da je izveden hkrati z volitvami. V vsakem primeru bo na volitvah šlo za razvoj. Dejstvo, da koalicija pod vodstvom SDS želi z dvigom neto plač omogočiti vsem zaposlenim in njihovim družinam boljše življenje, levičarji pa temu nasprotujejo z vsemi sredstvi, je najboljši dokaz, da je Slovenija s sedanjo vlado in koalicijo na pravi poti! 

Da Slovenija na pravi poti tudi ostane, bo treba skupaj z družino, prijatelji in znanci iti na volitve in glasovati za SDS (koalicijo)! Do takrat pa uživajte v lepotah zime:  Zima je najlepši čas v letu, saj samo pozimi levičarja lahko vidite, da ima roke v lastnem žepu…!

PRAVILO OB OBJAVLJANJU:

Članek, ki je osebna last, je dovoljen povzemati le ob CELOTNI OBJAVI članka!

Scroll to Top