Prevod »nacionalnega interesa« iz levičarjenja v slovenščino

Temeljni Murphyev zakon o levičarjih: »Karkoli vam že govorijo, vedno vam govorijo o denarju!«.

Levičarstvo je religija laži. Za njeno širitev so levičarji razvili poseben jezik – sistem sprevrženih pojmov, ki jih lahko pravilno razumejo samo oni sami. Vsi normalni državljani razumejo vsak uporabljeni pojem dobesedno, samo levičarji pa ga razumejo v sprevrženem pomenu njihovega govora: »levičarjenja«.  Pisatelj Orwell je odlično razkril pojmovni sistem levičarjenja: če levičar uporabi izraz »resnica« je to laž; »mir« je vojna… in tako naprej. Kadar levičar napleta o »nacionalnem interesu«, gre vedno izključno za njegov najbolj pritlehni osebni interes. In kadar levičar gromovniško »pred tujci brani vaš javni interes«, to pomeni samo to, da bo s pomočjo laži po denar za svoj osebni interes segel globoko v vaš žep! Glasnost kričanja levičarjev te dni o obrambi slovenskega nacionalnega interesa pred tujci, pametnim sporoča samo eno: držite se za denarnico in volite desno!

Nacionalni interes pomeni pri levičarjih vedno samo njihov osebni interes!

Leva opozicija je v Državni zbor vložila zahtevo za sklic izredne seje, na kateri naj bi »zaščitili slovenski nacionalni interes ter preprečili prodajo kronskih draguljev slovenskega turizma Sava hotelov tujcem«.  Za slovenske levičarje je res še Orwell vajenec…  Zato je tako bistven prevod iz levičarjenja v slovenščino!

V resnici so najboljša slovenska podjetja s Sava hoteli vred tujcem že davno prodale leve vlade! Ja, prav ste prebrali. Sedaj pa se delajo norca iz volivcev in vpijejo o nacionalnem interesu slovenskega lastništva…  njihovi mediji, bolje rečeno leva trobila, pa temu držijo štango! Najpomembnejša prodaja slovenske državne lastnine tujcem se je zgodila že pred več kot dvemi desetletji. Po tem, ko je bilo iz žepa slovenskih davkoplačevalcev porabljenih več sto milijonov za sanacijo Banke Koper, so jo v času vlade SD, LDS…, levičarji za malo denarja prodali italijanskim lastnikom. Pomenljivo je, da so lahko obdržali poslovodstvo v banki tudi pod formalno tujimi lastniki še dolgo, dolgo vrsto let.    

Sopredlagateljica zahteve za izredno sejo o »zaščiti nacionalnega interesa slovenskega lastništva« Alenka Bratušek je vodila slovensko vlado v času, ko so bila tujcem prodana naslednja odlična slovenska podjetja v državni lasti: Mercator, Aerodrom Ljubljana, Helios in Fotona. V času Cerarjeve vlade so bili tujcem prodani Nova KBM, Elan, Adria Airways in Aero.

V času vlade Marjana Šarca, tudi sopredlagatelja izredne seje, so iz državnega lastništva Madžarom prodali Terme Lendava. Šarčeva vlada je nastala izključno zaradi podpore stranke Levica, v njej so bili skupaj še SD, LMŠ in SAB, torej točno tisti, ki sedaj s tem, kar so sami naredili, hujskajo volivce proti vladi Janeza Janše! Vedno isti trik levičarjev: kažejo s prstom na drugega in histerično vreščijo »pazi krade«, da ne bi vi opazili, da vam prav oni sami vlečejo denarnico iz vašega žepa…!   

Tuji skladi kot odlagališče kapitala slovenskih levičarjev

Značilno je, da, ko so leve vlade prodajale najboljša slovenska podjetja tujcem, se pojavijo tuji skladi s skritimi končnimi lastniki. Med njimi ima ključno mesto sklad York, ki je tudi lastnik Sava hotelov. Očitna naveza v levo, vpleten v reševanje Mladine, Petanovega DZS…Od tod naprej se mora vse postaviti pod vprašaj. Bi lahko verjeli, da ne pravih končnih dejanskih lastnikov tujih skladov tipa York, in ne vseh stranpoti njihovega poslovanja, ne morejo določiti niti tajne službe, kot je Sova?

Očitno je, da se lahko za tujimi skladi skriva kapital, ki so ga levičarji že vse od 80 let prejšnjega stoletja načrtno kradli v Sloveniji in po mreži Udbe pošiljali v tujino. Po nekaterih podatkih je bilo v tujino v davčne oaze (in naprej v tuje sklade…) od Titove smrti, ko se je začelo v omrežju Udbe pripravljati na razpad, pa do leta 2018 prenešenih 73 milijard dolarjev, revaloriziranih na sedanjo realno vrednost je to krepko čez 100 milijard evrov. Si sploh lahko predstavljate, kako izjemno bogata bi bila Slovenija brez rdečih pijavk, ki jo ropajo vsa ta desetletja? Resda se je ta kapital v procesu »prihvatizacije« deloma vračal v Slovenijo kot formalno tuje naložbe, a v korist tistih, ki so ta denar »prihvatizirali«…

Abstinenčni delirium tremens levičarjev je posledica strahu pred razkritjem

Toda socialisti so na dolgi rok vedno slab gospodar in ko so hoteli cikel »prihvatizacije« in hkratno plemenitenje kapitala v tujini spet ponoviti, se jim je očitno zalomilo. Skladi, kot je York, tolerirajo – seveda drago, saj gre za legalno prikrivanje pravih lastnikov – parkiranje največ za 7 ali 8 let, potem zahtevajo poplačilo (»povračilni« odkup pod ob parkiranju na skladu pogodbeno dogovorjenimi pogoji) ali pa je šale konec. Ker še pred tem kot garancijo zahtevajo formalno nepovezane naložbe, na primer vložek v tuje sklade od kakšne zavarovalnice, ki obrača denar javnih uslužbencev, je to očitno zadosten razlog za paniko. In za histerično vpitje o »nacionalnem interesu«..!

Če se zruši finančno omrežje nekdanje Udbe in njenih naslednikov, ki deluje preko formalno tujih skladov, se bo zamajalo celotno omrežje globoke države, saj iz tega vira črpa svojo moč. Zato je pri levičarjih prisoten tako hud  abstinenčni delirium tremens vsakokrat, ko nastane desna vlada, saj se panično bojijo razkritja in posledic svojih finančnih malverzacij. Že vedo zakaj…

Slovenija potrebuje Višegrad in zdravo, razvojno učinkovito podjetništvo!

Gospodarsko omrežje nekdanjih tajnih služb je značilno za vse nekdanje socialistčne države. Obstoj takega omrežje ima dvakratno uničujoč učinek. Omogoča preživetje elitam totalitarnega režima ter ohranitev njihovih parazitskih privilegijev. Hkrati spodjeda in duši svobodno podjetniško pobudo.

Javna skrivnost je, da v državah nekdanjega socializma podjetniško skoraj ne moreš uspeti, če se ne podrediš ideologiji in interesom, ki svojo moč črpajo iz omrežij nekdanjih totalitarnih tajnih služb. Ta moč se je v procesu »prihvatizacije« preslikala v lastnino in postala trajna, hkrati pa se je zameglila zaradi prikrivanja dejanskih lastnikov za tujimi skladi. Mnoge birokratske ovire so motivirane z interesi tega omrežja, kar je tudi zelo škodi razvoju. Tudi zaradi zdravega razvoja slovenskega podjetništva, njegove davčne razbremenitve in sprostitve slovenskega razvojnega potenciala je zmaga SDS na volitvah tako življenjsko pomembna. Odločala bo o gospodarskem razvoju in usmeritvi. Tako proti Madžarski uperjenega krivičnega hujskanja v osrednjih medijih ne bi bilo, če ne bi bil danes Višegrad po vrednotah zgled prave Evrope ter gospodarske uspešnosti in razvoja. Tudi z gospodarskim povezovanjem z državami Višegrajske četverice se Slovenija objektivno oddaljuje od držav, ki jih je preplavil kulturni marksizem. To pa je za naše otroke najboljša odločitev. Slovenija potrebuje Višegrad in zdravo, razvojno učinkovito podjetništvo!     

PRAVILO OB OBJAVLJANJU:

Članek, ki je osebna last, je dovoljen povzemati le ob CELOTNI OBJAVI članka!

Scroll to Top