Omerta o nasilju, nujni remigraciji in odgovornosti:

»Nasilje migrantov narašča. Tri noči nazaj je bila skupna obmejna patrola Madžarske in Srbije napadena z avtomatskim orožjem. Migranti so s tem prestopili Rubicon. Soočiti se bo treba z dejstvom, da je Bruseljski Pakt o migracijah propadel.«. Viktor Orban, predsednik vlade Madžarske, dne 26. septembra 2023.

 

Streljanje na mejah balkanskih držav, preko katerih ilegalno vdirajo migranti, postaja vse bolj pogosto. O streljanju na obmejne patrole so poročali prejšnji teden dvakrat tudi Hrvati; in sicer v obeh primerih z meje z BiH: prvič iz območja južno od Karlovca, drugič pa iz širšega zaledja Splita. Iz vseh teh držav vsak dan prihajajo opozorila na vse več skupin z vojaškim orožjem oboroženih migrantov, ki se gibljejo po njihovem ozemlju ter hočejo preko meje tudi z nasiljem. Pa tudi o aretacijah oboroženih migrantov, vpletenih v najhujše oblike nasilja, vključno s posilstvi žensk, trgovino z drogo in umori z orožjem. Seveda nezakonitim, modernim avtomatskim vojaškim orožjem, ki ga je na območju Balkana zlahka mogoče kupiti.

 

Ste o tej hudi varnostni grožnji dobro obveščeni? Iz osrednjih medijev zagotovo ne. Toda meja Slovenije s Hrvaško je praktično brez nadzora. Najnovejši »poostreni nadzor« s patrolami ne bo zaščitil same meje ter omogočal neposredne zavrnitve ob zalotitvi, ampak bodo s policijskimi vozili kvečjemu hitreje prevažali ilegalne migrante do avtobusov. S katerimi jih potem organizirano prevažajo proti Ljubljani in naprej. Nevarno dogajanje na Balkanu vstopa v Slovenijo brez učinkovitega nadzora na meji. Postajamo vse nevarnejši migrantski žep. Omerta o nasilju, nujni remigraciji in odgovornosti.

 

Omerta je mafijska zaveza molčečnosti. Na internetu najdemo zanimiv stavek o njenih posledicah: »Dejansko je danes omerta samo brezpogojna pomoč zločincem in kot tako jo moramo obsoditi in preganjati na vse načine, ker zavira in onemogoča kaznovanje nekaterih zločinov«.

 

Slovenija je kot del Centralne Evrope posebej izpostavljena zaradi lege na vrhu Balkanske poti. Stanje na naši južni meji je alarmantno. Ljudje se počutijo ogrožene in sporočajo, da si marsikje ponoči ne upajo iz hiš. Posebej ogrožene se počutijo ženske in otroci. Migranti so napadli in poškodovali policista. Ponekod se Slovenci sami organizirajo v obupnem poskusu samoobrambe. Policija, ki očitno pod pritiskom Golobove politike, ne uspe več zaščiti državljanov, sedaj grozi tistim, ki ravnajo samoobrambno. Samoobramba – sebe in svoje družine –  pa je neodtujljiva človekova pravica, ki izvira iz naravnega prava.

 

Golobova vlada očitno načrtno spodbuja ilegalne migracije: javno podiranje ograje kot poziv ilegalnim migrantom; plačevanje bajnih vsot provladnim »nevladnikom«, ki hodijo na Balkan spodbujat ilegalne migrante k nezakonitem vdoru v Slovenijo ter jim dajejo navodila, kje in kako naj zlorabijo azilno ureditev; kot vrhunec ideološkega sovraštva do Slovenije in Slovencev se bere nov predlog priporočila Golobove koalicije svoji vladi, naj »intenzivno pristopi k zagotovitvi dodatnih sredstev za namestitev migrantov…!«!

 

Posledica tega skrajno škodljivega, na ideologiji kulturnega marksizma »Multikulti« utemeljenega početja Golobove vlade so katastrofalne. Ne smemo nasesti na trik levičarjev, da primerjamo tekoče in minulo leto, saj zajamemo že tudi del obdobja Golobove oblasti. Primerjati moramo čas Golobove vlade od 1. junija 2022 do danes z obdobjem pred tem. V Slovenijo je pod Golobovo vlado v samo nekaj več kot letu dni do danes ilegalno vdrlo že daleč preko 60.000 ilegalnih migrantov, to je več, kot jih je ilegalno vdrlo v Slovenijo v celotnem prejšnjem mandatu – v času obeh vlad skupaj.

 

Še huje je, da sedaj praktično vsi migranti zahtevajo azil v Sloveniji, kar pomeni, da so tu prvič vneseni v sistem. To pomeni, da jih bomo prej ali slej lahko dobili nazaj. Število napovedi azila je v samo nekaj več kot letu dni Golobove oblasti tako absurdno naraslo, da je večje, kot je bil seštevek vseh vlog za azil v preteklih tridesetih letih (od osamosvojitve in konca vojne na Balkanu) do nastopa Golobove vlade skupaj! To, kar se dogaja v nekaj več kot letu dni Golobove vlade, je razpad sistema pravne države, in bo imelo hude varnostne ter razvojne posledice za Slovenijo.

 

Nasilje migrantov je iz Balkana že pljusknilo do Ljubljane in Policija je priznala 14% povečanje kriminala ter izdala opozorilo o: »povečanem varnostnem tveganju zaradi zgostitve prosilcev za mednarodno zaščito na nekaterih javnih mestih…«. To je  zgodovinsko uradno priznanje Policije, da povečano število (»zgostitev«) migrantov/azilantov pomeni dejansko varnostno tveganje. Torej sem imel vsa ta leta prav, ko sem se zavzemal za zaščito meja zaradi varnosti, pa so mi očitali, da »pretiravam«, »strašim« in »lažem«. Spet bo omerta pri tistih s slabo vestjo…

 

Pred desetimi leti je bilo toliko jasne vizije, da ideologija »Multikulti« vodi nacionalne države in Evropo v propad,  nekaj nepojmljivega. Zato  sem bil vsa ta leta napadan in diskreditiran kot »desničarski skrajnež«. Čeprav nisem nikdar zagovarjal nasilja, ampak nasprotno – izključno in edino to, da je treba brezpogojno spoštovati veljavno pravo. Ker potem se nič od tega, kar se je v zvezi z masovnimi ilegalnimi migracijami zgodilo, ne bi moglo zgoditi, saj jih sploh ne bi  bilo. Torej: Če v Sloveniji iskreno zagovarjaš pravno državo, veljavnost ratificiranih mednarodnih pogodb in načela ustave, vključno z doslednim zagovarjanjem načela zakonitosti, si »desničarski skrajnež«!  Zveni kot zelo slaba šala, vendar je resnica.

 

Danes praktično vsi uporabljajo moj izraz, ker je edini pravilen: ilegalni migranti. In tudi o nujnosti zaščite meje ter o zapori zunanjih meja Evropske Unije govorijo že skoraj vsi, celo med najglasnejšimi so tisti, ki so mi nekoč očitali, da sem »desničarski skrajnež« in metali polena pod noge ter skladno z načelom levičarske »Cancel Culture« zahtevali mojo izločitev. Sedaj že celo Tanja Fajon trdi, da »mora EU zaščititi svoje zunanje meje«. Za nazaj bo seveda kolektivna omerta…

 

Vsa ta lažna »izguba spomina«, v resnici pa mafijska omerta vseh, ki so sokrivi za sedanjo katastrofo v Evropi, se je pojavila zaradi dejstva, da smo danes že na točki, ko žal ni več dovolj samo zavzemanje za zaščito meja. Brez remigracije niti popolna vojaška zapora zunanjih meja Evropske Unije Evrope, njenih narodov in neponovljive evropske civilizacije, ne bo več rešila.

 

Remigracija pomeni vračanje celotne mase ilegalnih migrantov, ki očitno zlorabljajo azilni sistem in socialo držav Evropske Unije tja, od koder so prišli. Zahteva revizijo postopkov. Sedaj smo priče absurda, da so v državah Evropske Unije mase azilantov iz Maroka, Egipta, Pakistana…, torej iz držav, za katere turistične agencije po Evropi prodajajo aranžmaje za počitnice. Še huje, kamor »ubogi begunci«, beri azilanti iz teh držav, hodijo masovno nazaj na počitnice – na stroške davkoplačevalcev Evrope! Azil pa so dobili prav zato, ker naj bi bili v teh domačih državah »življenjsko ogroženi«. Tudi o teh masovnih goljufijah in zlorabah prava ne boste izvedeli praktično nič v osrednjih medijih…omerta.

 

Kdor danes govori samo o zaščiti meja, ne zahteva pa brezpogojne remigracije migrantov/azilantov nazaj, samo računa na pregovorno slab spomin volivcev in nabira poceni predvolilne točke. Prisilno prerazporejanje azilantov po državah Evropske Unije ni nikakršna rešitev. Ker je Evropa v resnici izpostavljena invaziji, ki jo poganja denar (in samo denar ter interesi, omogoča pa levičarska peta kolona), je prerazporejanje zgolj pomoč pri invaziji. Brez remigracije vse mase migrantov nazaj je Evropa že izgubljana. Toda o remigraciji se nič ne razpravlja. Razlog je, da se ob razpravi o remigraciji nujno takoj odpre tudi vprašanje odgovornosti. Vsi, ki so kakorkoli sokrivi za sedanjo katastrofo, se hočejo razpravi o odgovornosti izogniti za vsako ceno. Zato so jih sedaj polna usta samo »zaščite meja«, o remigraciji in odgovornosti pa velja omerta – zarota molka.

 

Ste v osrednjih medijih v Sloveniji zasledili vest, da je vlada Roberta Goloba dala soglasje – uradno je »prestopila v tabor držav« – v Bruslju za povečano odločanje z večino, torej za preglasovanje namesto načela konsenza? To pomeni, da Slovenija (kot manjša država) ne bo mogla več zaščititi niti najbolj vitalnih slovenskih interesov. Za povrhu se je tako Slovenija znašla med razbijači. Kajti v resnici  Evropsko Unijo razbijajo samo tisti, ki s preglasovanjem vsiljujejo odločitve, s katerimi se posamezne države nikakor ne strinjajo. Ta način se v nekaterih institucijah Evropske Unije  zlorablja za političen pritisk oziroma obračunavanje, ki ga doživljata Poljska in Madžarska zaradi zaščite svojih otrok pred LGBT+ ideologijo; občutila pa ga je tudi Slovenija v času vlade Janeza Janše. Trdno sem prepričan, da se mora Evropska Unija vrniti k temeljnim, pravim vrednotam, na osnovi katerih je bila ustanovljena, ter k načelu konsenza; saj bo samo tako lahko dolgoročno obstala in se razvijala naprej. Podporo Golobove vlade širitvi preglasovanja pa moramo imenovati s pravim imenom: veleizdaja. In žal ni edina…

 

Ste bili iz osrednjih medijev informirani, da je Golobova vlada dala soglasje Bruslju za  »obvezno relokacijo«, torej za obvezne kvote ilegalnih migrantov, ter za drakonske kazni (20.000 evrov po osebi!) za njihovo zavrnitev? Omerta… Sprejetje takega določila je za Slovenijo skrajno škodljivo in je bilo izvedeno za hrbtom javnosti, brez zakonitega predhodnega soglasja v Državnem zboru; torej v očitnem  nasprotju z ustavo in zakonodajo. To je veleizdaja nacionalnih interesov Slovenije!

 

Kjer ni tožnika, ni sodnika. In potem ni odgovornosti. Zato je omerta tako zelo škodljiva. Zaradi zarote molka ljudje nimajo prave slike in potem tudi prave rešitve, pa če so še tako nujne, sploh ne morejo priti v ospredje in v odločanje. Trdno sem prepričan, da  Slovenija zaradi škodljive politike in dvojne veleizdaje vitalnih interesov čim prej potrebuje uveljavitev odgovornosti Golobove vlade (z interpelacijo, ustavno obtožbo…). Slovenija in Evropa pa nujno potrebujeta konec zarote molka  »omerta«, popolno svobodo javne besede, sprostitev razvojnega potenciala, dosledno medsebojno spoštovanje; ter zaradi ohranitve Evrope, Evropske Unije in nacionalnih držav vključno s Slovenijo – brezpogojno remigracijo in odgovornost.

2 thoughts on “Omerta o nasilju, nujni remigraciji in odgovornosti:”

  1. Stanje je vsak dan slabse in varnostna situacija tudi. Torej potrebujemo resitve. Kaksni so predlogi ? Ali je ze narejen nacrt ? Kam se lahko obrnemo tisti, ki nam ni vseeno ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top