Golobova veleizdaja Slovenije

Največji predsednik ZDA 20. stoletja, g. Ronald Reagan, je večkrat opozoril: »Obstaja samo tista država ali meddržavna skupnost, ki brani svoje meje!«.  

Glede na kriterij, ki ga je postavil legendarni ameriški predsednik, Slovenija pod vlado Roberta Goloba ne obstaja več. Že vse od zloglasne »Wir schaffen das!« Angele Merkel, ki je z vabilom masi ilegalnih migrantov povzročila očitne kršitve tako domače zakonodaje, kot mednarodnih aktov z Dublinskim sporazumom na čelu, stanje ne na zunanjih mejah Evropske Unije, ne na slovenski meji, še zdaleč ni bilo idealno. Toda to, kar se dogaja v sedaj že krepko več kot letu dni Golobove vlade, je razpad sistema pravne države in bo imelo hude varnostne ter razvojne posledice za Slovenijo.

Številke so alarmantne: Po uradnih podatkih Policije je pod vlado Roberta Goloba,v času od 1. junija 2022 do 30. junija 2023, v Slovenijo vdrlo 47.190 ilegalnih migrantov. Ker je sedaj minila že dobra polovica julija, za katerega so na voljo samo delne številke posameznih policijskih postaj za krajša obdobja, ki pa so še bistveno višje, kot so bile v juniju, je z veliko zanesljivostjo mogoče reči, da je v času od nastopa Golobove vlade do dneva, ko to berete, v Slovenijo ilegalno vdrlo že več kot 50.000 (petdeset tisoč!) ilegalnih migrantov. In praktično vsi so napovedali zahtevo za azil.

Da si boste predstavljali, kako ogromna številka je 50.000 ilegalnih migrantov, naj povemo, da je približno enaka, kot je seštevek vseh uradno zabeleženih vdorov ilegalnih migrantov v Slovenijo od konca »velikega toka« leta 2016, do konca leta 2021, torej zadnjega leta pred nastopom Golobove vlade, skupaj. Pri  masovnih zlorabah azilne zakonodaje je še slabše. Napovedi zahtev za azil je bilo doslej v času Golobove vladavine celo že več, kot je bilo vseh vlog za azil v dobrih treh desetletjih obstoja samostojne Slovenije pred nastopom Golobove vlade – skupaj…!

Masovna zloraba azilne zakonodaje je tako usodna zaradi treh stvari. Po napovedi azila se ilegalni migrant pri nas vnese v sistem. Tudi, če gre naprej, nam ga bodo iz teh držav lahko vrnili. Postopki se zaradi vloge za azil zavlečejo. Krepkih 50.000 ilegalnih migrantov pa, če upoštevamo uradno oceno Računskega sodišča (1963 evrov+revalorizacija, na migranta, na mesec),  stane 100 milijonov evrov, vsak mesec. 100 milijonov evrov je šest novih domov za upokojence ali dve bolnici… vsak mesec! Očitno je Golobova vladna politika: »Za tujce vse, za Slovence nič!«. In končno, Slovenija nima vzvodov moči, da bi dosegla, da bi izvorne države sprejele zavrnjene ilegalne migrante nazaj. Edina prava Evropska solidarnost bi bila solidarnost pri remigraciji, pri vračanju tistih, ki zlorabljajo pravni red Evropske Unije, nazaj, odkoder so prišli. Najbrž je vsem jasno, kako je s tem v praksi…

Masovna zloraba azilne zakonodaje je edini pravno pravilen izraz v zvezi s sedanjim dogajanjem in ga je uporabljala do pred kratkim tudi slovenska Policija v svojih poročilih. Ker je sedaj ta izraz po več letih kar izginil iz poročil, stanje pa se je še drastično poslabšalo, je očitno, da je Policija pod izjemno hudim političnim pritiskom Roberta Goloba in njegovih. Na kar sta nekdanja ministrica Bobnarjeva in v.d. direktorja Policije Lindav že pred časom argumentirano pisno opozorila.

Debela laž in cinizem najslabše vrste so trditve levičarjev, ki so jim še pred nekaj leti nasedali skoraj vsi, da v Evropo iz držav radikalnega islama prihajajo »ubogi begunci, predvsem ženske in otroci«, ter da gre za delovno silo, ki jo potrebujemo: inženirje, kirurge, znanstvenike… V resnici žensk in otrok praktično ni, »izgubijo« vse, le novega Iphona nikoli; dela skoraj nihče. Evropa pa spreminja svojo podobo za vselej. Levičarji se bolj zavedajo od vseh ostalih, da Evropa, če ji odrežemo krščanske korenine, nikoli več ne bo Evropa. Zato je v medijih morje laži in manipulacij, zato gorijo cerkve. Pravljice, kako debeli stoletni hrastovi tramovi zagorijo zaradi isker, lahko preizkusite sami. 

Že vse od začetka »multikulti« norosti kulturnega marksizma opozarjam, da bi vsakdo, ki odloča o problematiki ilegalnih migracij v Evropi, najprej moral iti za dalj časa živet na področje radikalnega islama, ter prebrati Koran in Hadite, torej knjige islama. Da bi sploh lahko razumel, kako zelo drugačna civilizacija je to. V radikalnem islamu je poseben praznik v odraščanju nekajletnega fantka, ko prvič z velikim nožem prereže vrat živali, živi, ali vsaj lutki, ki ima v vratu vrečko rdeče barve. To vsi slavijo. Pri nas pa malemu Franciju že v vrtcu vtepajo v glavo, naj bo »strpen«, naj se ne brani s silo, naj niti ne dvigne glasu… Kaj mislite, kdo bo potegnil kratko, ko ti dve civilizaciji trčita skupaj? Retorično vprašanje.

Da je ženska manjvredno bitje, in je vredna največ pol moškega, je šele začetek. Še bistveno bolj bi moralo feministke in sploh levičarje skrbeti dejstvo, da je po Koranu ateist najbolj ničvredno bitje, manj vredno od garjavega psa. Ob tem, ko je za islamiste pes itak nečist, »haram«. Da o pujsih ne govorimo. Ampak ateist je še nižje bitje. Kaj naj bi po Jihadu ateiste doletelo, raje ne bom zapisal, saj vsak dan v levičarskih medijih lahko preberemo o religiji miru. In vse, kar je v levičarskih medijih, je zagotovo res. Ali ne?

Mnogo let že opozarjam, da v glavnih mošejah ter medresah (verskih šolah) na področju radikalnega islama, ne govorijo o nobenih beguncih v Evropi.  Govorijo o Veliki Evropski Hidžri. Po Koranu je Hidžra prva stopnja Jihada, osvajalne svete vojne islama. Poteka z masovnim priseljevanjem za boj sposobnih islamistov na območje, ki si ga hoče islam podrediti. Če s tem znanjem pogledate dogajanje zadnjih let v Evropi, se vam bodo prižgali kresovi… Iz istih krogov prihaja tudi denar za gradnjo mošej (džamij) po Evropi. Po Koranu ozemlje oziroma država, kjer je postavljena mošeja (ki je simbol oblasti), pripada islamskemu svetu, tam je islam gospodar. Potrebno je le še doseči zadostno število pravovernih  muslimanov na tem območju in ga potem sčasoma dokončno radikalno islamizirati ter uvesti šarijo – islamsko pravo.

Tisto, kar Evropejci največkrat preprosto niso sposobni razumeti,  je zapoved laži Taquija. Pravoverni musliman mora s pravovernim muslimanom govoriti resnico. Tistemu, ki to ni, pa mora islamist vedno lagati o ciljih, metodah, in sploh vsemu, kar je povezano z islamom. Ki ni samo vera, ampak tudi politika. Zato je velikokrat tragikomično opazovati Evropejce, ki na ves glas razlagajo, kako »dobre novice so izvedeli« na pogajanjih. Iz katerih potem ni nič. Razen nepopravljive škode za naivno Evropo.

Eden redkih, ki vsaj občasno pove resnico Evropejcem, ti pa to iz levičarske politične preračunljivosti pometejo pod preprogo, ali pa lahkomiselno preslišijo, je Erdogan. Zapisal je: »Mošeje so naše vojašnice, kupole so naše čelade, minareti naši bajoneti in verniki naši vojaki!«. Bil sem osebno prisoten, ko je Erdogan dejal, da njih »ne zanima enakopravno povezovanje v Evropo, ampak  si bodo Evropo podredili, ker je njihov edini cilj biti na čelu zmagovitega islamskega sveta«. Erdogan je tudi jasno povedal zahodu, da je »zmerni (»moderate«) islam samo psovka, ker je pravi islam vedno radikalen!«. Evropa bi ravnala pametno, če bi Erdoganovim besedam pozorno prisluhnila in jih vzela zelo resno.

Vedno poudarim: ne jezite se na tiste, ki prihajajo. Oni samo izkoriščajo priložnost. Pobesnite nad peto kolono levičarjev (skupaj s tistimi, ki jim »držijo štango«), ki iz politične preračunljivosti vabi ilegalne migrante ter vse to povzroča in še stopnjuje. Gre za skrajno umazan posel na račun varnosti ljudi, tistih, ki prihajajo, in tistih, ki tu živimo. Levičarji poleg zaslužka vidijo v teh svoje bodoče volivce. Če pogledate London, kjer je župan pred dnevi dejal, da se morajo za integracijo(!?!) vsi naučiti arabsko, boste videli, da levičarska velika zamenjava (naroda s tujci, ter s tem volilnega telesa) ni samo »teorija zarote«, ampak je marsikje že izvršeno dejstvo. Dogajanje v Franciji, kjer so tolpe levičarjev in priseljencev terorizirale več tednov po ulicah, pa jasno pokaže, kam to vodi. Zlasti, če vemo, da so levičarji tam poulično nasilništvo postavili celo za zgled, »kako se mora obračunati«, sojenje nasilnežem pa z vdorom na sodišče preprečili.

Leta 2017, po končanem velikem valu ilegalnih migrantov, ko so evropske države poslale vojne ladje v Sredozemlje, so nekateri že trdili, da je ta zgodba končana. Takrat sem napovedal, da »se je šele komaj začelo«. Hitro se je izkazalo, kako zelo prav sem imel, saj so te ladje postale v praksi kvečjemu »taksi služba« za ilegalne migrante. Da o »reševalnih« ladjah »nevladnikov« ne govorimo. Organiziran kriminal pod krinko »človekoljubja«. Poteka invazija.

Invazija na Evropo se še stopnjuje. Pred dnevi je na Lampeduso v Italijo v samo nekaj urah prispelo več kot 4000 ilegalnih migrantov. V takih razmerah je vlada Roberta Goloba dala soglasje Paktu za »obvezno relokacijo«, torej za obvezne kvote ilegalnih migrantov ter za drakonske kazni (20.000 evrov po osebi!) za njihovo zavrnitev.

Sprejetje takega določila Pakta je za Slovenijo skrajno škodljivo in je je bilo izvedeno v nasprotju z ustavo in zakonodajo. Leta 2021 je slovenski parlament glede Pakta izglasoval absolutni pridržek. Da  nasprotujemo vsakim obveznim kvotam ter s tem povezanim denarnim kaznim. Golobova vlada pa je, kot je na moje poslansko vprašanje v Državnem zboru nedvoumno povedal minister Poklukar,  k obvezni relokaciji in torej obveznim kvotam ter drakonskim kaznim, dala soglasje. O tem prej nihče izven vlade ni vedel nič. Vprašanje sem dal na osnovi delnih informacij o srečanju ministrov EU, nedvoumno izjavo pa sem moral dobesedno izvleči. To je v popolnem nasprotju s slovensko zakonodajo, saj mora vse zunanjepolitične poteze ali zaveze ter vse njihov spremembe, potrditi Državni zbor oziroma vsaj pristojni odbor, brez izjeme. Očitno se Golobova vlada na Državni zbor, čeprav ima v njem absolutno večino, kratko malo požvižga. Sprejetje spornega določila pakta brez pridržka, ki ga je po nalogu Golobove vlade izvedel notranji minister, je torej protipravno; je protizakonito in očitno proti ustavno. 

Slovenija je zaradi uničujoče levičarske politike »multikulti« kulturnega marksizma, ki jo naklepno izvaja Golobova vlada, že dobesedno preplavljena z ilegalnimi migranti. Sedaj pa bo morala sprejemati še ilegalne migrante iz obveznih kvot, za katere ni jasno niti, kolikšne bodo. Ker jih bo Evropska komisija določala sproti. Najbrž je tudi najbolj  naivnemu jasno, da nam v okviru kvot »obvezne relokacije« ne bodo pošiljali letalskih inženirjev in kirurgov, ampak tiste najbolj problematične, ki se jih bodo hoteli znebiti. Slovenija pa jih bo zaradi zahrbtnosti in pokvarjenosti vladne ter koalicijske politike Roberta Goloba dolžna kar vse sprejeti.

Za hrbtom javnosti in očitno protizakonito dano soglasje vlade k  obveznim kvotam (»obvezni relokaciji«) migrantov in drakonskim kaznim za njihovo zavrnitev je Golobova veleizdaja Slovenije.

Scroll to Top